ponponiedziałek | wtwtorek | śrśroda | czwczwartek | ptpiątek | sobsobota | nieniedziela | 28 lutego 2019 | 1 marca 2019 | 2 marca 201909:00: Błąd lekarski a powikłanie w endodoncji09:00: Błąd lekarski a powikłanie w endodoncji2 marca 2019 – Beskidzka Izba Lekarska w Bielsku Białej Krasińskiego 28 Bielsko-Biała, 34-300 33-822-77-72
uprzejmie zaprasza na kurs medyczny nt. Błąd lekarski a powikłanie Wykładowca: Kierownik Zakładu Stomatologii Zachowawczej Przedklinicznej Zebranie odbędzie się dnia w sali wykładowej Beskidzkiej Izby Lekarskiej Uczestnik szkolenia otrzymuje 3 punkty edukacyjne zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 6 października 2004 r. w sprawie sposobów dopełnienia obowiązku doskonalenia zawodowego lekarzy i lekarzy dentystów / tekst jedn. Dz.U. z 2017 r. poz. 1923/
Rejestracja : mip-konferencje@mip-pharma.pl magdalena.wolny@mip-pharma.pl
Uczestnik szkolenia otrzymuje 3 punkty. Rejestracja : mip-konferencje@mip-pharma.pl | 3 marca 2019 |
---|---|---|---|---|---|---|
4 marca 2019 | 5 marca 2019 | 6 marca 201918:00: Zalecenia postępowania u pacjentów onkologicznych z bólem w świetle nowej ustawy18:00: Zalecenia postępowania u pacjentów onkologicznych z bólem w świetle nowej ustawy6 marca 2019 – Beskidzka Izba Lekarska w Bielsku Białej Krasińskiego 28 Bielsko-Biała, 34-300 33-822-77-72
uprzejmie zapraszają na kurs medyczny nt.
Zalecenia postępowania Wykładowca: - dr n.med. Magdalena Kocot-Kępska Zakład Badania i Leczenia Bólu Katedry Anestezjologii i Intensywnej Terapii Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego Zebranie odbędzie się dnia w sali wykładowej Beskidzkiej Izby Lekarskiej Po szkoleniu zapraszamy na poczęstunek do Klubu Lekarza Uczestnik szkolenia otrzymuje 3 punkty edukacyjne zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 6 października 2004r. w sprawie sposobów dopełnienia obowiązku doskonalenia zawodowego lekarzy i lekarzy dentystów / tekst jedn.Dz.U. z 2017 r. poz. 1923/
SZKOLENIE OTWARTE Szkolenie otwarte. Uczestnik szkolenia otrzymuje 3 punkty edukacyjne. Po szkoleniu zapraszamy na poczęstunek |